ACCIDENT TERIBIL la Vorniceni! Copilaș de cinci ani, mort dupã ce a fost cãlcat de un camion! FOTO, VIDEO
UPDATE!

ACCIDENT TERIBIL la Vorniceni! Copilaș de cinci ani, mort dupã ce a fost cãlcat de un camion! FOTO, VIDEO
Un groaznic accident a avut loc, miercuri seara, intr-o gospodarie din localitatea Dealul Crucii, comuna Vorniceni, acolo unde un copilas de doar cinci ani a fost calcat pe cap de un camion.

Evenimentul nefericit a avut loc in curtea casei unde micutul locuieste. Din cate se pare copilul era in bratele mamei sale, care este insarcinata, iar un moment dat femeia l-ar fi scapat fix in spatele unui camion care se afla in curte, chiar in momentul in care soferul a efectuat o manevra de mers cu spatele. Copilul a cazut cu capul sub roata, fiind aproape strivit.

Rudele micutului au sunat la 112, iar spre locul solicitarii a plecat un echipaj de ambulanta. Soferul camionului l-a luat pe copil, l-a urcat intr-o masina si a plecat in intampinarea ambulantei, cu care s-a intalnit la Roma.

"Am fost solicitati pentru un copil in varsta de cinci ani, victima a unui accident. Am preluat victima pe traseu, dintr-o masina personala. Minorul prezenta un politraumatism prin accident. Era intr-o stare foarte grava, comatos si prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis.", a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botosani.

Copilul a fost transportat la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani si a fost preluat imediat de medici. Dupa ce a fost intubat, micutul a fost trimis la Clinica de Neurochirurgie din Iasi. Acesta se afla in continuare in stare critica.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz, insa accidentul nu este considerea unul rutier, pentru ca evenimentul a avut loc in curte si nu pe un drum public.
_______________________________
UPDATE!!! Copilul de cinci a ajuns la Sectia de Neurochirurgie din Iasi. Pe drum a intrat in stop cardio-respirator de doua ori, insa a fost resuscitat si inima a inceput din nou sa-i bata. Ajuns insa la spital, copilul a intrat din nou in stop si nu a mai putut fi salvat.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de colectare deșeuri electrice și electronice în municipiul Botoșani, iată care sunt punctele de colectare!

astăzi, 18:41
10

De ce să predai spre reciclare deșeurile de echipamente electrice?Deșeurile electrice și electronice conțin pe de-o parte substanțe periculoase pentru mediu și sănătate și pe de altă pa...

Botoșănean prins la ieșirea din oraș conducând fără permis o mașină cu numere false!

astăzi, 18:11
31

În cursul zilei de luni,29 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani –Biroul Rutier au oprit pe Șoseaua Iașului din municipiul Botoșani un autoturism condus...

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
38

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...