ACCIDENT TERIBIL într-o locuință din Trușești! Un copilaș de 6 ani, în stare critică după ce a căzut în cuțitul ținut în mână de mama sa!

ACCIDENT TERIBIL într-o locuință din Trușești! Un copilaș de 6 ani, în stare critică după ce a căzut în cuțitul ținut în mână de mama sa!
Un copilas in varsta de doar 6 ani a ajuns, joi seara, in stare critica la Sectia de Pediatrie a Spitalului Mavromati si a fost bagat direct in sala de operatie, dupa un teribil accident ce a avut loc in locuinta parintilor din localitatea Trusesti.

Copilul se juca in casa, iar la un moment dat s-a impiedicat si a cazut in cutitul tinut in mana chiar de catre mama sa. Lama cutitului a patruns in zona costala si i-a atins ficatul micutului. Parintii au sunat la 112 dupa ajutor. Copilul a fost preluat de un echipaj de ambulanta si transportat de urgenta la spital.

Medicii de la Sectia de Pediatrie l-au bagat direct in sala de operatie si lupta pentru a-i salva viata copilului.

Parintii mai au acasa inca cinci copii. Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a afla exact cum s-a intamplat nefericitul eveniment.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
432

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
145

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
415

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...