ACCIDENT SPECTACULOS, provocat de un şofer vitezoman, chiar sub ochii poliţiei! Trei maşini, printre care şi a poliţiei, avariate puternic! FOTO

Un spectaculos accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane şi producerea unor însemnate pagube materiale, a avut loc, miercuri la amiază, în localitatea Nicolae Bălcescu.

Un autoturism VW Golf, condus de un şofer în vârstă de 25 de ani, care transporta saci cu grâu, se deplasa dinspre Botoşani către Flămânzi. În faţa sa, în acelaşi sens, circula o dubiţă. Pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, un echipaj cu radar al poliţiei staţiona pe marginea şoselei.

Aparatul radar l-a înregistrat pe şoferul VW-ului Golf circulând cu 103 km/h, unul dintre poliţişti coborând din maşină pentru a-i face semn să tragă pe dreapta. Şoferul dubiţei a încetinit în momentul în care a văzut echipajul de la Rutieră, moment în care a fost izbit puternic în spate de şoferul VW-ului.

În urma impactului, dubiţa a fost proiectată pe contrasens, ajungând într-o curte după ce a distrus gardul, iar autoturismul care a provocat accidentul a acroşat şi maşina poliţiei, trecând razant pe lângă poliţist, după cum povestesc martorii.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns la spital. Politistii au aflat ca tanarul a avut permisu suspendat pana pe 17 februarie, dupa un accident rutier ce a avut loc in luna decembrie si pe care nu l-a anuntat.

Maşina poliţiei a fost avariată pe partea dreaptă, fiind distrusă roata de pe faţă, în timp ce celelalte două autoturimse au fost puternic avariate în partea din faţă. 












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O artistă din Botoșani câștigă „Palma d’Oro” pentru arte vizuale în Italia! (Foto)

astăzi, 09:54

Camelia Pădureț, pictoriță originară din Botoșani, care trăiește și lucrează de mulți ani în Cefalù, Sicilia, a fost distinsă cu Premiul „Palma d’Oro” pentru...

Botoșani: Codul Galben de ploi, prelungit de meteorologi până marți dimineață!

astăzi, 09:36

Atenționarea este valabilă din această dimineață, de la ora 10:00, până mâine dimineață, la aceeași oră. Aceasta se va manifesta prin ploi însemnate cantitativ și inten...

Haos după Dinamo – Botoșani. Florescu, aproape de a fi lovit cu o sticlă în cap!

astăzi, 08:40

Toți jucătorii lui Dinamo s-au năpustit asupra „centralului” Sorin Vădana, iar cel mai vocal a fost Gnahore. Dinamoviștii au cerut două penalty-uri în prelungiri, la un contact...