ACCIDENT spectaculos pe drumul Botosani - Dorohoi! A scapat cu viata, dupa ce s-a rostogolit cu masina! FOTO, VIDEO

Accident spectaculos, vineri dupa-amiaza, pe drumul Botosani - Dorohoi, cel care incepe sa devina usor, dar sigur, noul drum cu multe evenimente rutiere, asta dupa ce drumul Botosani - Suceava a fost asfaltat.

Din cauza starii proaste a asfaltului, a pietrisului de pe sosea, coroborat cu ninsoarea cazuta in ultmele ore la Botosani, dar si cel mai probabil cu viteza de deplasare cu care circula, un autoturism marca VW Passat a ajuns pe camp, dupa ce s-a dat de cateva ori peste cap.

Masina se deplasa dinspre Dorohoi spre Botosani, iar intr-o curba la stanga, imediat dupa padurea de la Braesti, soferul a pierdut controlul volanului, a izbit un cap de pod, dupa care s-a rasturnat in camp.

Soferul a scapat ca prin minune fara nicio zgarietura si a iesit singur din masina care a fost distrusa in proportie de 50%. Cativa trecatori au oprit si l-au ajutat pe conducatorul auto sa indrepte masina, care era cu rotile in sus.

Drumul Botosani - Dorohoi a devenit aproape impracticabil de la intersectia spre Bucecea si pana la Dealul Mare, fiind plin de gropi, iar un unele locuri peticit peste nivelul drumului, astfel ca se simte fiecare denivelare.
 








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

Wednesday, 2 October 2024

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

Wednesday, 2 October 2024

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

Wednesday, 2 October 2024

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...