ACCIDENT provocat de şoferul unui Audi! Conducătorul auto a fugit, abandonand masina! FOTO

A avariat două maşini, după care şi-a abandonat autoturismul şi a fugit! Este isprava unui şofer care se afla la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Prahova.

Bărbatul staţiona pe acostament la ieşirea din Cătămărăşti Deal, pe partea stângă a direcţiei de mers Botoşani-Dorohoi. În spatele acestuia era un alt autoturism, cei doi şoferi certându-se.

La un moment dat şoferul autoturismului cu numere de Prahova s-a urcat la volan şi a vrut să pătrundă pe banda de mers către Dorohoi, dar a tăiat calea unui VW Golf care circula regulamentar dinspre Dorohoi către Botoşani.

După impactul celor două maşini, şoferul de pe Audi  s-a făcut nevăzut, abandonând autoturismul la locul accidentului.

O persoană, pasageră în VW Golf, a primit îngrijiri medicale de la cadrele medicale de pe Ambulanţă sosite la faţa locului, dar nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii, care încearcă acum să dea de urma şoferului fugar. Autoturismul Audi urmeaza a fi ridicat si dus la sediul IPJ Botosani.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...