Accident pe strada Sucevei: O femeie a fost ranita

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost rănită într-un accident rutier produs de un şofer de 20 de ani. Tânărul nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, astfel ca s-a izbit într-un autoturism care se deplasa regulamentar.

Joi seara, în jurul orei 22.40, S. Mihai, de 20 de ani, din comuna Coșula, judetul Botoşani, conducea un autoturism Fiat pe strada Sucevei, pe banda 1. Ajuns în dreptul stației peco OMV, a schimbat direcția de mers spre stânga fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune cu un autoturism Daewoo care circula regulamentar pe banda 2, în aceeași direcție de mers, și care era condus de către T. Romică, de 43 ani, din comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani, însoțit de soția sa, T. Paula, pasageră pe bancheta din dreapta față.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui T. Paula, care a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, unde a rămas internată pentru supraveghere.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

În cauză se continuă cercetările față de S. Mihai, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Alături de domnul Dănăilă, deja simt că suntem mai aproape de obiectivul nostru!”

astăzi, 17:15

„Pentru că m-a inspirat mult de-a lungul timpului, i-am propus să se alăture echipei mele, în calitate de consilier onorific, și să contribuie, cu la fel de multă dedicare ca și p&a...

Un tren din Suceava a plecat singur din gară, după ce personalul CFR a uitat să tragă frâna de mână!

astăzi, 15:47

Incident feroviar bizar în Gara Burdujeni din municipiul Suceava. Luni, la primele ore ale zilei, vagoanele unui tren au început să se deplaseze prin stație, asta deși niciunul dintre a...

93 de ani de la moartea botoșăneanului care a revoluţionat ingineria, învăţământul tehnic şi domeniul construcţiilor de poduri!

astăzi, 15:00

A construit șosele transcarpatice, realizate după Marea Unire cu Transilvania. A construit 650 km de căi ferate după idei proprii. A realizat o stație de captare a apei subterane unică în ...