ACCIDENT pe E58: Impact intre doua masini si doua motociclete! Cearta intre motociclisti si un sofer! FOTO

ACCIDENT pe E58: Impact intre doua masini si doua motociclete! Cearta intre motociclisti si un sofer! FOTO
Un accident de circulatie a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european care face legatura intre judeţele Botosani si Suceava.

Un grup de tineri suceveni iesiti la o plimbare cu 6 motociclete au trecut prin momente de panica inainte de succesiunea de curbe de la Hudum.

Un autoturism marca VW Passat care se deplasa dinpre Suceava spre Botosani a oprit pentru a vira la stanga pe un drum aditional. Pentru ca din fata venea un alt autoturism, soferul astepta cu semnalizarea pornita. In spatele sau a oprit o masina marca Audi, inmatriculata in Suceava, care astepta ca prima masina sa vireze stanga.



Din spatele lor veneau cele sase motocicletele, care, potrivit martorilor circulau cu viteza, si care s-au angajat in depasirea masinilor.

Una dintre motocicletele s-a izbit in Passat, iar alta a acrosat masina Audi si i-a rupt oglinda. Dupa impact cele doua motociclete s-au rasturnat.



"Eu am vrut sa intru pe strada asta din stanga. Am asteptat sa treaca masina din fata, apoi am virat stanga. In spatele meu a oprit celalalt sofer si dintr-odata au intrat in mine. Nu i-am vazut. Aveau si viteza", a declarat soferul masinii VW Passat.

Doua persoane de pe motociclete au fost ranite, la fata locului ajungand de urgenta un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta. Dupa ce au primit primul ajutor, victimele au refuzat transportul la spital.

La accident au ajuns si politistii care au deschis o ancheta. 

La vederea jurnalistilor, motociclistii au devenit extrem de nervosi. Mai mult de atat a inceput si o cearta intre soferul autoturismului Audi si unul dintre motociclisti, pentru ca cel din urma nu recunoastea ca s-ar fi izbit in masina care stationa in spatele Passat-ului.





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica și școala, o șansă de dăinuire a satului românesc (Foto)

astăzi, 12:01
25

Privind astăzi satul românesc, descoperim un univers de tradiții și obiceiuri, ce respiră din ce în ce mai greu sub asaltul societății de consum, care contaminează fiecare fibră a ...

PSD Botoșani despre candidații cu afișaj ilegal: „E rușinos să le zâmbești alegătorilor de pe marile panouri ilegale”

astăzi, 11:42
45

PSD Botoșani are încredere că toate autoritățile competente în organizarea alegerilor vor lua toate măsurile necesare împotriva candidaților și formațiunilor politice care &i...

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță Poliție Anti-Drog și programe de consiliere în școli pentru prevenirea consumului de droguri

astăzi, 10:06
54

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, consideră că prevenirea și combaterea consumului de droguri în rândul elevilor trebuie să fie o prioritate a viitoarei administrații mu...