Accident mortal la Sulita! Pieton spulberat de o autoutilitara! FOTO

Accident mortal la Sulita! Pieton spulberat de o autoutilitara! FOTO
Un barbat in varsta de 60 de ani si-a pierdut viata, marti seara, dupa ce a fost lovit de o autoutilitara, pe raza localitatii Sulita.

Dumitru V. se deplasa pe marginea drumului, fiind lovit in plin de o autoutilitara condusa de Constantin D. de 27 de ani, ambii fiind din Sulita.

La fata locului a fost chemata si o Ambulanta, insa din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru barbat, care a fost practic spulberat de autoutilitara.







Soferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

El le-a spus politistilor ca a incercat sa evite un caine, moment in care a patruns pe contrasens si a dat peste pieton.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
8

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
31

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
211

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...