Accident la Tudora! Un barbat a ajuns la spital

Accident la Tudora! Un barbat a ajuns la spital
Un barbat a ajuns, marti seara, la spital dupa ce caruta cu care se deplasa a fost lovita in plin de o autoutilitara.

Soferul autoutilitarei se deplasa pe relatia Silistea-Tudora, iar la un moment dat a vrut sa depaseasca un camion cu lemne care stationa, din cauza unei avarii.

Conducatorul auto care s-a angajat in depasire nu a observant la timp ca de pe contrasens venea o caruta si a intrat in ea, carutasul fiind ranit.

Soferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, insa rezultatul a fost negativ. In schimb, carutasul avea o concentratie de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Carutasul a fost transportat cu o Ambulanta la spital, iar politistii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
15

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
52

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
101

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...