ACCIDENT la Oraseni Deal! Barbat lovit de o masina! FOTO

ACCIDENT la Oraseni Deal! Barbat lovit de o masina! FOTO
Un barbat in varsta de 63 de ani a fost ranit usor intr-un accident de circulatie ce a avut loc in localitatea Oraseni Deal.

Petru R. se afla in fata curtii si avea in mana o galeata cu ciuperci. Acesta a vrut sa traverseze drumul ce leaga municipiul Botosani de Vorona, insa prin loc nepermis, trecerea de pietoni fiind la 20 de metri distanta.

In momentul in care barbatul a iesit in strada, acesta a fost lovit de un autoturism marca Skoda Fabia, condus de o tanara care se deplasa spre Vorona. In urma impactului, Petru R. a fost ranit usor, insa supararea lui cea mai mare a fost ca i s-a spart galeata, iar ciupercile i-au fost imprastiate pe asfalt.



La fata locului a ajuns si o ambulanta, dar barbatul a refuzat sa fie transportat la spital.

Politistii ajunsi si ei au deschis o ancheta pentru a afla circumstantele producerii accidentului. Soferita le-a povestit oamenilor legii ca l-a vazut pe barbat, l-a claxonat, a redus viteza, insa acesta tot a traversat si l-a accidentat.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
11

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
49

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
33

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...