ACCIDENT la Cervicesti! S-a speriat de un echipaj al Politiei Rutiere si a intrat in sant! FOTO

Un accident rutier mai putin obisnuit a avut loc, miercuri dupa-amiaza, pe drumul national Botosani-Dorohoi, la intrare in localitatea Cervicesti.

Radu I., din localitatea Suharau, se deplasa dinspre Botosani spre Dorohoi, la volanul unui autoturism marca Peugeot, iar la intrare in localitatea Cervicesti, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului atunci cand a vazut un echipaj al Politiei Rutiere care se afla in zona cu aparatul radar.

Masina a parasit partea carosabila si a intrat intr-un sant, in dreptul unui pod si doar o minune a facut ca barbatul sa nu fie ranit grav.

Soferul le-a povestit politistilor ca s-a indreptat spre o punga pe care o avea pe bancheta din dreapta si in acel moment a pierdut controlul volanului, insa oamenii legii cred ca acesta a vrut sa fapt sa-si puna centura atunci cand a vazut echipajul si din acest motiv a parasit partea carosabila.

La fata locului a ajuns si un echipaj de pe ambulanta, care i-a acordat soferului ingrijiri medicale, insa acesta a refuzat sa fie transportat la spital.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...

Obiecte tradiționale expuse de Muzeul de Istorie din Botoșani la o expoziție din Craiova! (foto)

astăzi, 15:51

Muzeul Județean de Istorie din Botoșani a participat la vernisajul expoziției etnografice „Tehnici tradiționale de realizare a scoarțelor în România și Republica Moldova”...

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...