Accident la betie!

Accident la betie!
Barbatul care a provocat accidentul de joi seara, in zona Lebada, la iesirea din municipiul Botosani, se afla in stare de ebrietate.

Politistii au stabilit ca soferul nu a adaptat viteza intr-o curba usoara, astfel ca autoturismul s-a oprit in sant. Ranit usor in urma accidentului, barbatul a refuzat internarea.

"Joi seara, in jurul orei 21.15, P. Ionut, de 31 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism marca Dacia Supernova pe DE 58, deplasandu-se dinspre municipiul Botosani spre localitatea Zaicesti. In zona Lebada, pe un sector de drum cu usoara curba spre dreapta, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, imprejurare in care autoturismul a parasit partea carosabila, intrand in santul din dreapta, pe directia de mers", a precizat comisar manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma accidentului, conducatorul auto a suferit leziuni usoare, fiind transportat la Spitalul Judetean Botosani, unde a refuzat internarea.

Fiind testat cu aparatul etilotest, conducatorului auto i s-a stabilit o concentratie de 0.75 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pentru stabilirea alcoolemiei i-au fost recoltate probele biologice de sange.

Fata de conducatorul auto au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand o alcoolemie peste limita legala, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de rezultatul analizelor toxicologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
58

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
87

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
81

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...