Accident într-o zonă problemă a municipiului Botoșani, cetățenii cer ca intersecția să fie semaforizată

Doar în această dimineață, spun botoșănenii care locuiesc în zonă, s-au produs două accidente rutiere, dintre care unul cu victime.

Accident într-o zonă problemă a municipiului Botoșani, cetățenii cer ca intersecția să fie semaforizată

   Foto: Radar Botoșani Oficial

Este vorba despre zona instrustrială, în apropiere de Electrocontact, intersecția cu strada Cornișa.

Primul accident s-ar fi petrecut la ora 7.00, iar cel de-al doilea după numai o oră, circulația în zonă fiind restricționată minute în jur.

Potrivit unui martor din zonă, motivul celui de-al doilea accident ar fi fost neacordarea de prioritate. Botoșăneanul spune că este nevoie de un semafor în intersecția respectivă, lucru pe care i l-a semnalat și edilului-șef al municipiului Botoșani.

”A fost domnul primar prin zonă acum doi ani să stea de vorbă cu cetățenii, i-am spus că ar fi bun un semafor în intersecția asta. Dumnealui a spus că o să ia în considerare treaba asta și nimic”, a precizat Adrian C. pe un grup dedicat șoferilor din Botoșani.

Adrian spune că ”nu e săptămână să nu fie accidente în intersecția asta”, chiar dacă unele dintre acestea sunt minore.

Însă, mai adaugă el, doar în această dimineață au fost două accidente. ”Unul minor, la ora 7.00, fără victime, și unul la ora 8.00 cu victime”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

astăzi, 20:35

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...