ACCIDENT GRAV pe Calea Natională! Femeie târâtă sub o mașină, pe trecerea de pietoni! FOTO
ACCIDENT!

ACCIDENT GRAV pe Calea Natională! Femeie târâtă sub o mașină, pe trecerea de pietoni! FOTO
O femeie a ajuns in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce a fost victima unui accident de circulatie ce a avut loc, luni dimineata, pe Calea Nationala, in fata sediului Serviciului de Permise si Inmatriculari. 

Victima, in varsta de 62 de ani, s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea de pietoni, dinspre Biserica Sf. Ilie, iar in acel moment a fost izbita de un autoturism Dacia Logan, care circula dinspre strada Cuza Voda spre Calea Nationala.

Martorii accidentului au povestit ca femeia a fost calcata de masina, fiind tarata cativa metri. Ulterior aceasta a fost scoasa de sub autoturism de cei care se aflau in zona, fiind preluata de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila. Aceasta a fost diagnosticata cu un traumatism cranio-facial, traumatism toracic si un traumatism la mana stanga.

Soferul Daciei, R. O., in varsta de 27 de ani, a spus politistilor ca nu a observat-o pe femeie, cel mai probabil pentru ca in acel moment se uita in oglinda pentru a acorda prioritate masinilor care circulau pe Calea Nationala.

Pe numele soferului politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
440

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
346

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
337

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....