Accident de munca: A ajuns la spital cu piciorul zdrobit!

Accident de munca: A ajuns la spital cu piciorul zdrobit!
În ziua de 24 octombrie 2011, în jurul orei 12.45, Ţ. Mihai, motostivuitorist în cadrul S.C. NORD FOREST TRADE S.R.L. BOTOŞANI, a intervenit la montarea unei benzi transportoare.

Braţul central al benzii transportoare ce urma a fi sudat a fost mişcat din poziţie de către lucrător şi i-a căzut acestuia peste piciorul drept,  accidentându-se.
 
Bărbatul a fost internat la Spitalul Judeţean Botoşani, Secţia ortopedie,  cu diagnosticul fractură deschisă 1/3 superioară de gambă dreaptă.

Lucrătorul Ţ. Mihai este  în vârstă de 57 ani, este căsătorit şi cu o vechime la locul de muncă de 6 ani.
 
Cercetarea  accidentului cu incapacitate temporară de muncă este  efectuată de către S.C. NORD FORST TRADE  S.R.L. Botoşani., informează ITM Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
7

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
84

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
42

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...