Accident cumplit, asta-noapte, pe straduta din spatele Parcului Mihai Eminescu!

Accident cumplit, asta-noapte, pe straduta din spatele Parcului Mihai Eminescu!
Aproape sfartecat de un autoturism! Un cumplit accident de circulatie s-a produs asta-noapte pe o straduta din municipiul Botosani.

Victima, un barbat de aproximativ 52 de ani, a fost lovita de un autoturism marca Peugeot condus de un tanar de 19 ani. Ionut Vasile Z., din Botosani, detine permisul de conducere abia de un an. Aseara a iesit la plimbare cu un alt prieten, cu o masina inmatriculata in Anglia.

Cei doi au intrat la un moment dat pe o alee secundara, in spatele Parcului Mihai Eminescu, pentru a scurta drumul. Chiar in dreptul unei farmacii din spatele parcului, soferul a observat un barbat intins pe sosea. In ciuda faptului ca a franat cat a putut de tare, nu a mai putut evita impactul. Corpul celui intins pe asfalt a fost calcat cu rotile si tarat cativa metri.

Tinerii au solicitat imediat o ambulanta, imaginea fiind parca despinsa dintr-un film horror, cu intestinele victimei intinse pe asfalt si o balta de sange in jur. Chiar daca, la spital, a fost operat de urgenta, medicii ii dau sanse putine.

"Pacientul este in stare critica dupa o interventie chirurgicala de cateva ore. Din pacate, prognosticul in privinta sanselor lui este extremde rezervat", a precizat un asistent din cadrul sectiei de reanimare a Spitalului Judetean "Mavromati".

Politia a inceput o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, dar si pentru a stabili identitatea victimei.

 "Urmeaza sa aflam cu exactitate cauzele producerii accidentului si sa expertizam autovehicolul pentru a se stabili viteza cu care circula in urma distantei de franare", a precizat subcomisar Eduard Iacob, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
482

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
82

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...