Accident cu sase victime la Hutani! FOTO

Accident cu sase victime la Hutani! FOTO
Sase persoane au ajuns la spital, dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit frontal, la iesirea din localitatea Hutani.



Ionut Nastasiu, in varsta de 27 de ani, se deplasa dinspre Suceava catre Botosani, la volanul unui autotursim Opel Astra, in masina cu acesta mai aflandu-se inca doua persoane. La un moment dat, barbatul s-a angajat in depasirea unei coloane de masini si s-a izbit intr-un  Opel, care circula regulamentar din sens opus.

In masina care circula regulamentar, catre Suceava, pe langa sofer, mai erau alti patru pasageri, respectiv prietena acestuia, parintii si bunica acesteia.

In urma impactului, una dintre masini a fost proiectata in santul de pe marginea drumului, iar sase persoane au fost ranite.

“Eu mergeam catre Dumbraveni, iar la un moment soferul unui Opel a vrut sa depaseasca o coloana de masini, si a intrat in mine. Nu am avut cum sa il evit. In masina cu mine era si bunica prietenei si ea a fost cel mai grav ranita, a spus Costinel Petronel Corniciuc, soferul autoturismului care mergea catre Suceava.

Cele sase victime au fost transportate la spital cu trei ambulante si un echipaj SMURD, doua dintre acestea fiind in stare grava.

“La locul solicitarii am gasit sase victime, din care doua mai grav, cu politraumatisme prin accident rutier, traumatisme craniene, traumatisme faciale si multiple fracturi", a declarat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botosani.

Pe toata perioada cat s-au facut cercetari, traficul in zona a fost oprit.










 






 

 























 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
70

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
89

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
133

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...