ACCIDENT cu patru victime la Joldești, după o glumă făcută de un tânăr! FOTO

Patru tineri, cu vârste între 19 și 24 de ani, au ajuns în noaptea de duminică spre luni la Unitatea de Primiri Urgențe după ce mașina cu care se deplasau a intrat într-un stâlp de electricitate în localitatea Joldești, comuna Vorona.

La volanul mașinii, o autoutilitară Dacia Logan, se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani, în cabină fiind și doi pasageri, iar în bena mașinii alți doi bărbați.

La un moment dat șoferul, Marius Paul R., a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate.

El spune că a vrut să oprească mașina pentru a-i lăsa pe cei care îl însoțeau, dar unul dintre bărbații care era în cabină cu el, aflat în stare de ebrietate, au început să tragă de volan. La loculu accidentului erau și urma de frânare, șoferul spunând că a încercat să redreseze autoturismul.

Cei patru pasageri au fost răniți, aceștia fiind transportați cu ambulanțele la spital, suferind traumatisme la nivelul capului și la picioare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul care se afla la volanul mașinii fusese sâmbătă mire.

Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate îmnprejurările în care s-a produs acest accident.







 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru botoșăneni au ajuns la spital, după ce au încercat să aprindă focul cu benzină!

astăzi, 13:04

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 99 de ani, au ajuns la spital după ce au încercat să aprindă focul cu benzină, iarna trecută. În urma acestor înt...

Divertisment la volan, încheiat cu sancțiune contravențională! (Foto)

astăzi, 12:01

În ziua de duminică, în jurul orei 16⁰⁰, un autoturism marca BMW a fost surprins pe camerele video instalate în zona parcării Luceafărul, în timp ce conducătorul auto a...

Percheziții domiciliare și sancțiuni de peste 90.000 lei, acțiuni ale polițiștilor botoșăneni!

astăzi, 11:29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la peste 50 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112....