Accident cu maşina Poliţiei la Suceava: Şapte răniţi, doi fiind din Botoşani!

Accident cu maşina Poliţiei la Suceava: Şapte răniţi, doi fiind din Botoşani!

   Monitorul de Suceava

Şapte răniţi, printre care trei botoşăneni, în urma unui accident produs vineri dimineaţă, în jurul orei 1.00, pe DN17. În incident a fost implicată şi o maşină a Poliţiei.

Una dintre victimele accidentului a fost transferată la un spital din Iaşi. Alte patru persoane au rămas internate la Suceava.

Trei poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, printre care şi un ofiţer, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, au fost răniţi vineri, în jurul orei 1.00, în urma unui grav accident rutier care s-a petrecut în comuna Şcheia, judetul Suceava.

Poliţiştii se întorceau dintr-o misiune, iar autoturismul marca Logan condus de un agent, posesor al permisului din 2006, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care venea din sens opus.

Şoferul din maşina poliţiei a fost rănit grav, iar ceilalţi doi oameni ai legii au suferit şi ei leziuni.

Din cealaltă maşină, marca Ford, au fost rănite toate cele patru persoane, respectiv Roxana V., de 21 ani, din comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, şoferul Adrian N., dar şi alţi doi pasageri Ciprian I., de 25 ani, din comuna Pomîrla, judeţul Botoşani, şi Silvia P., de 21 ani, din municipiul Suceava, care necesită 2-3 zile îngrijiri medicale.

"Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ pentru poliţist şi 0,43 mg/l alcool pur pentru N. Adrian, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a arătat inspectorul de poliţie Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Deocamdată nu s-a stabilit cui aparţine vina pentru acest accident, iar ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Adevarul de Suceava

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
7

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
37

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
51

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...