Accident cu doi raniti. Ambele victime vor raspunde in fata legii!

Accident cu doi raniti. Ambele victime vor raspunde in fata legii!
Un grav accident de circulaţie s-a produs aseară, două persoane ajungând pe patul de spital! Un tractor condus de un bărbat care nu avea permis de conducere s-a izbit de un cap de pod, după care s-a răsturnat într-un râu. Proprietarul tractorului, care se afla în autovehicul, va răspunde în faţa legii pentru inconştienţa de care a dat dovada.  

În ziua de 7 aprilie, în jurul orei 18.30, poliţiştii din comuna Corlăteni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că pe DS 28 C s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.
 
Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea un tractor agricol pe DS 28C, dinspre satul Mateeni înspre Vlădeni, Z. Florin Costel, de 32 de ani, din satul Dimăcheni, judeţul Botoşani, pe fondul neatenţiei, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi impactează cu partea din faţă a tractorului un cap de pod de peste râul Jijia, după care se răstornă în râu. Conducătorul tractorului nu avea permis de conducere.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului tractorului şi a proprietarului autovehicului, B. Dumitru, de 69 de ani, din satul Vlădeni, comuna Corlăteni, judeţul Botoşani,  care era pasager în tractor.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul municipiului Dorohoi, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind ulterior transferate la Spitalul Judeţean Botoşani pentru investigaţii medicale de specialitate.

Atât conducătorului auto cât şi pasagerului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Faţă de Z. Florin Costel s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, iar B. Dumitru este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încredinţarea, cu ştiinţă, a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere, urmând a se propune soluţie procedurală", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
291

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...