Absolvenţii "Spiru Haret" trebuie să dea încă o dată licenţa. VEZI SPECIALIZĂRILE

Absolvenţii "Spiru Haret" trebuie să dea încă o dată licenţa. VEZI SPECIALIZĂRILE
Potrivit unui anunţ al Universităţii Spiru Haret, absolvenţii universităţii înmatriculaţi în anul I în perioada 2005-2008 (promoţiile 2008 şi 2009) la forme de învăţământ considerate neautorizate de către Ministerul Educaţiei trebuie să susţină din nou examenul de licenţă în septembrie.

Deşi reprezentanţii Universităţii Spiru Haret au cerut de nenumărate ori Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului o clarificare în ceea ce priveşte absolvenţii, se pare că lucrurile sunt confuze în continuare.

Pentru că prevederile OG10/2009, ordinele ministrului 5202/2009 şi 4235/2010, nu fac referire la absolvenţi, Universitatea Spiru Haret a solicitat clarificări din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului".

"Ca urmare a unei interpretări neunitare şi confuze de către oficiali ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a condus la nedreptăţirea absolvenţilor Universităţii Spiru Haret atât în ceea ce priveşte participarea la unele concursuri, cât şi în legătură cu cariera profesională", se arată într-un anunţ al Universităţii, conform Realitatea.net.

Astfel, conform precizărilor ministerului, "absolvenţii formelor de învăţământ ID şi FR, care au participat la examenul de licenţă în sesiunile programate în anii 2008-2009, inclusiv februarie 2010, vor susţine un nou examen de licenţă, în perioada 15-30 septembrie 2010", mai reiese din anunţ.

Examenul de licenţă se va susţine fără plata taxelor aferente.

Lista specializarilor/programelor de studii ID si FR pentru sustinerea unui nou examen de licenta

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
193

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
150

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
42

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...