Abandonat de mamă la numai o lună de viață!

Abandonat de mamă la numai o lună de viață!
   Un copil de numai o lună a fost abandonat de cea care i-a dat viață, fără ca acesteia să îi pese că micuțul este bolnav.

 Copilul s-a născut prematur și suferă de distrofie. În urmă cu două zile, mama pruncului, care este de loc din localitatea Tudora, a plecat în străinătate, lăsându-și copilul în grija concubinului.

 Bărbatul a solicitat ajutorul cadrelor medicale de pe ambulanță, întrucât bebelușul de simțea rău, dar a spus că nu dorește să îl mai ia acasă, dat fiind că nu este al lui.

Copilul a rămas internat la Secția de Pediatrie, fiind sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, care va decide soarta pruncului, când acesta va fi externat din spital.

"În cursul zilei de astăzi va fi analizată situația copilului, și mai mult ca sigur se va stabili o măsură de protecție în regim de urgență. Copilul încă este internat în spital", a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
490

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
156

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
429

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...