A vrut să facă grătar, dar a dat foc la casă!

A vrut să facă grătar, dar a dat foc la casă!
Ziua de 13 ianuarie 2011 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru un botoşănean care locuieşte pe strada Fântânilor, din municipiul reşedinţă de judeţ.

Puţin înainte de ora 17.00, Ovidiu P. s-a gândit să facă un grătar în spatele unei bucătării de vară. A aprins focul, dar, fiind în stare de ebrietate, a uitat de el. Flăcările s-au extins la acoperişul anexei şi de aici la bunurile din interior.

Când şi-a văzut bucătăria de vară în flăcări, proprietarul a sunat după ajutor la ISU Botoşani. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Pentru stingerea incendiului au intervenit 10 pompieri, mai bine de jumătate de oră. Flăcările au distrus cca 16 mp din acoperişul anexei, tavanul şi mobilierul, pagubele fiind estimate la 1.000 lei. Pompierii au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de 10.000 lei.


Locuinţă salvată de pompieri

Un incendiu izbucnit joi seară la locuinţa Gheorghinei C. din satul Schit Orăşeni, comuna Cristeşti a fost stins de pompieri înainte de a produce pagube însemnate. Puţin înainte de ora 22.00, proprietara casei a observat că tavanul din jurul coşului de fum a luat foc şi a cerut sprijinul pompierilor. Spre locul indicat au plecat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum deteriorat, incendiul a fost stins în mai puţin de 20 de minute. Pagubele au fost estimate la 50 lei. Au fost salvate şi protejate bunuri materiale în valoare de 10.000 lei, se arata intr-un comunicat al ISU Botosani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
308

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
284

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...