A trecut Prutul înot pentru a munci în România!

A trecut Prutul înot pentru a munci în România!
Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat, care a trecut ilegal frontiera de stat în România, peste râul Prut.

În data de 04 august 2011, în jurul orelor 22.00, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Stânca au fost informaţi că pe raza localităţii Manoleasa se află un bărbat, de aproximativ 23 de ani, suspect că ar fi trecut frontiera de stat dinspre R. Moldova.

Echipajul PF s-a deplasat la faţa locului procedând la reţinerea persoanei şi conducerea acesteia la SPF Stânca. Pe durata cercetărilor s-a constatat că acesta se numeşte Dorin J., are 23 de ani şi este cetăţean R. Moldova.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România în data de 4 august, traversând înot râul Prut, cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă în România.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru trecere ilegală. În cursul zilei de vineri, 5 august 2011, bărbatul a fost predat autorităţilor din R. Moldova.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
17

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
39

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
91

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...