Primarul Catalin Flutur denunta contul creat pe Facebook:" Tin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă "

Primarul Catalin Flutur denunta contul creat pe Facebook:" Tin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă "
"În legătură cu apariţia pe o reţea de socializare on-line a unui cont cu numele meu, în care apar date, informaţii şi foto care par veridice, ţin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă.

Sunt un adept al comunicării şi schimbului de informaţii între persoane sub orice formă, considerând că acestea sunt motorul evoluţiei, al cunoaşterii şi al bunei înţelegeri. 

Nu sunt de acord însă, sub nici o formă, cu furtul de identitate, cu ascunderea după numele altuia atunci când expui un punct de vedere. Cu atât mai mult, când acesta este persoană publică. 

Prin natura funcţiilor pe care le deţin, am la dispoziţie o multitudine de mijloace publice de informare prin care pot să-mi expun şi să-mi susţin ideile. De aceea, nu am considerat necesar să-mi deschid un cont pe o reţea de socializare, mai ales că timpul nu mi-ar permite să ţin legătura cu toţi cei care ar dori să-mi transmită gândurile, aspiraţiile sau - de ce nu? – nemulţumirile lor."  a declarat Catalin Mugurel Flutur.

Primarul Botosaniului, Catalin Mugurel Flutur, a aflat cu surprindere ca in reteaua de socializare Facebook i s-a creat un profil de utilizator, care sustine ca nu-i apartine. Mai mult, contul s-a bucurat de un real succes, lista de prieteni crescand de la zi la zi, utilizatorii retelei de socializare fiind indusi in eroare la randul lor, de furtul de identitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
37

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
95

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
99

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...