Primarul Catalin Flutur denunta contul creat pe Facebook:" Tin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă "

Primarul Catalin Flutur denunta contul creat pe Facebook:" Tin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă "
"În legătură cu apariţia pe o reţea de socializare on-line a unui cont cu numele meu, în care apar date, informaţii şi foto care par veridice, ţin să denunţ că acesta este realizat fără ştirea sau încuviinţarea mea şi că nu mă reprezintă.

Sunt un adept al comunicării şi schimbului de informaţii între persoane sub orice formă, considerând că acestea sunt motorul evoluţiei, al cunoaşterii şi al bunei înţelegeri. 

Nu sunt de acord însă, sub nici o formă, cu furtul de identitate, cu ascunderea după numele altuia atunci când expui un punct de vedere. Cu atât mai mult, când acesta este persoană publică. 

Prin natura funcţiilor pe care le deţin, am la dispoziţie o multitudine de mijloace publice de informare prin care pot să-mi expun şi să-mi susţin ideile. De aceea, nu am considerat necesar să-mi deschid un cont pe o reţea de socializare, mai ales că timpul nu mi-ar permite să ţin legătura cu toţi cei care ar dori să-mi transmită gândurile, aspiraţiile sau - de ce nu? – nemulţumirile lor."  a declarat Catalin Mugurel Flutur.

Primarul Botosaniului, Catalin Mugurel Flutur, a aflat cu surprindere ca in reteaua de socializare Facebook i s-a creat un profil de utilizator, care sustine ca nu-i apartine. Mai mult, contul s-a bucurat de un real succes, lista de prieteni crescand de la zi la zi, utilizatorii retelei de socializare fiind indusi in eroare la randul lor, de furtul de identitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
35

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
113

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
200

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...