A scăpat calul de sub control! Ce s-a întâmplat cu căruța, pare o scenă de film!

A scăpat calul de sub control! Ce s-a întâmplat cu căruța, pare o scenă de film!
In data de 22 octombrie a.c., în urma unui apel telefonic primit la ora 14.50, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe strada Cronicar Ion Neculce din municipiul Dorohoi, fiind sesizată distrugerea unui atelaj hipo prin incendiere.

In urma verificărilor făcute, jandarmii au stabilit faptul ca R.M., în vârsta de 67 de ani, a scăpat de sub control calul înhămat la atelajul cu care transporta coceni de porumb, fiind lovit de atelaj.

Atelajul hipo si-a continuat deplasarea si a trecut peste terenul unui vecin, teren care era proaspăt însămânţat.

Nemulţumit, proprietarul terenului a înţepat toate cele patru cauciucuri ale căruţei, iar în urma discuţiei avute cu stăpânul căruţei, fiul proprietarului a dat foc la cocenii aflaţi în coşul căruţei, provocând distrugerea parţiala a acesteia.

Cele trei persoane, împreună cu o femeie care a fost martor la cele întâmplate, au fost conduse la sediul Jandarmeriei, pentru continuarea verificărilor şi întocmirea actelor de constatare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută de art.217 din Codul Penal.

Dosarul cu actele de constatare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, pentru competenta soluţionare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
412

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
151

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
428

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...