(A) SC Mitoc Partners SRL - Anunţ privind dezbaterea publică

(A) SC Mitoc Partners SRL - Anunţ privind dezbaterea publică

SC Mitoc Partners SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare adecvată pentru proiectul „Construire Ansamblu Eolian Adășeni, Avrămeni, Manoleasa; Construire Ansamblu Eolian Adășeni; Construire Ansamblu Eolian Mitoc Sud”, propus a fi amplasat în extravilanul comunelor Adășeni, Avrămeni, Manoleasa, Mitoc, județul Botoșani.

Tipul deciziei posibile luate de Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
Rapoartele şi studiile, după caz, pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani din municipiul Botoșani, B-dul Mihai Eminescu nr. 44, județul Botoșani şi la sediul SC Mitoc Partners SRL, mun. Bucuresti, str. Maior Ștefan Sănătescu nr. 53, bl. 4, sc. C1, et. 2, ap. 4, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00-14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresă de internet http://apmbt.anpm.ro.
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani, în data de 28.12.2023, începând cu orele 11.00.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani din municipiul Botoșani, B-dul Mihai Eminescu nr. 44, județul Botoșani, până la data de 28.12.2023.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Principiul incertitudinii”, filmul ”bazat pe fizică și pe actori”, a ajuns la Botoșani! (Foto)

astăzi, 08:29
27

Cinematograful ”Unirea”, amfitrionul proiecțiilor de gală din Botoșani, a reunit cinefilii, și nu numai, la avanpremiera filmului  ”Principiul incertitudinii”.O ce...

Teritoriul României se micșorează: Aproape un hectar dispare în fiecare an. Județele Botoșani și Galați, cele mai afectate!

astăzi, 08:06
74

România se confruntă cu o problemă gravă legată de pierderea terenului, cauzată în principal de acțiunea de eroziune a râului Prut. Acesta „mușcă” permanent din m...

Bucurie într-o parohie din Botoșani: IPS Teofan a botezat cea de-a cincea fetiță a preotului Ionuț! (Foto)

astăzi, 07:32
406

În cea de-a doua duminică a Triodului, a Întoarcerii fiului risipitor, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a oficiat Sfânta și Dumnezeia...