A refuzat Antena 3: Tânărul care a cântat imnul României la Amsterdam nu a vrut să apară în emisiunea lui Gâdea

Tânărul care a interpretat la pian imnul României în Gara Centrală din Amsterdam a refuzat invitația Antenei 3, de a apărea, pe 1 Decembrie, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Valentin Astănculesei a scris pe pagina sa de Facebook că a refuzat să apară la Antena 3, în ciuda faptului că părinții săi "nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie" dacă l-ar fi văzut la televizor.

Tânărul a mai scris că nu a acceptat invitația pentru că nu este un simpatizant al antenelor, "cu atât mai puțin a lui Gâdea", notează realitatea.net:

"Sunt copleșit de atâtea mesaje, vă mulțumesc frumos! N-am televizor și nu știu ce emisiuni sau știri mai sunt, dar știu de la voi că am apărut azi la știri datorită share-urilor voastre și vă multumesc! Am primit câteva mesaje din partea unor oameni din media, iar într-unul din ele am fost invitat astăzi (n.r. de 1 Decembrie) la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Mi-au vorbit frumos, și mi-au pus la dispoziție și un pian și cu toate că părinții mei nu și-ar mai fi încăput în pene de bucurie dacă m-ar fi văzut pe ecran, i-am refuzat. Nu sunt un simpatizant al antenelor, cu atât mai puțin al domnului Gâdea și consider că am luat cea mai bună decizie", s scris Valentin Astănculesei pe pagina sa de Facebook.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...