A reclamat la Protectia Consumatorului ca a cumparat un sicriu prea mic!

A reclamat la Protectia Consumatorului ca a cumparat un sicriu prea mic!
Un botosanean a reclamat la Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului ca a cumparat un sicriu de la o firma de servicii funerare din municipiul Botosani, insa cand a ajuns acasa a constatat ca mortul nu incape in cosciug.

Reclamantul le-a spus comisarilor ca in momentul in care a mers la magazin sa cumpere sicriul, i-a comunicat vanzatorului dimensiunile persoanei decedate, insa i s-a dat un sicriu mult mai mic.

Cand a mers sa returneze sicriul si sa ceara unul mai mare, barbatul a spus ca cei de la magazin nu au dorit sa il inlocuiasca, motivand ca toate sicriele sunt facute dupa un anumit standard.

“A venit un botosanean cu un necaz, ca i-a murit o ruda apropiata. Dimineata a cumparat sicriul si cand a ajuns acasa a constatat ca nu ii incape mortul. S-a dus la firma respectiva de unde l-a cumparat si i-au spus ca nu ii schimba sicriul, ca ele sunt facute dupa un anumit STAS. Atunci am trimis un echipaj la fata locului, dar trebuia ca cei de la firma sa schimbe sicriul din proprie inititativa", a declarat Alexandru Zarug, comisar sef in cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Botosani.

Pentru ca nu avea un sicriu mai mare, comisarii CJPC i-au pus in vedere comerciantului sa ii returneze barbatului contravaloarea sicriului, in jur de 1.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
13

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
35

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...