A rămas fără telefon în Centrul Vechi: Hoţii aveau nevoie de bani pentru un "joint"!

A rămas fără telefon în Centrul Vechi: Hoţii aveau nevoie de bani pentru un "joint"!
Adolescent de 15 ani, tâlhărit în Centrul Vechi al municipiului Botoşani de alţi doi adolescenţi care au motivat că au nevoie de bani pentru a-şi cumpăra un "joint". Din fericire, victima a cerut ajutorul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă, astfel că hoţii au fost prinşi înainte de a amaneta telefonul.

Jandarmii botoşăneni au restituit proprietarului un telefon mobil în valoare de aproximativ 2000 de lei, care i-a fost sustras acestuia în seara zilei de vineri, 20 noiembrie, în Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Tânărul în vârstă de 15 ani a fost acostat şi i-a fost luat efectiv din mână telefonul, după ce iniţial i s-au cerut bani pentru cumpărarea unui "joint". Ulterior, autorii faptei s-au făcut nevăzuţi pe aleea din spatele fostului magazin Modarom.

Păgubitul nu a îndrăznit să-i urmeze pe cei doi care i-au luat telefonul, un bărbat de 19 ani şi o fată de 17 ani, dar în zona fostului cinema Luceafărul a observat un echipaj de jandarmi, căruia i-a relatat cele întâmplate şi a furnizat semnalmentele făptuitorilor.

În baza semnalmentelor primite, jandarmii au început căutările, iar în faţa unui amanet de pe strada Griviţa i-au identificat, înainte de a apuca să amaneteze telefonul.

"Cei doi nu au putut nega fapta, mai ales că telefonul se afla la ei, fiind conduşi la sediul Jandarmeriei, unde li s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dosarul urmând a fi înaintat pentru continuarea cercetărilor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani", informează  Compartiment Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
170

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
91

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
101

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...