A provocat un accident de circulaţie, după care a fugit de la locul faptei!

A provocat un accident de circulaţie, după care a fugit de la locul faptei!
Sambata în jurul orei 07.15, poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi telefonic de către  Ciprian D., de 30 ani, din municipiul Dorohoi, cu privire la faptul că a fost victima unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Broscăuţi, judeţul Botoşani, autorul accidentului părăsind locul faptei.


Primele cercetări efectuate de către poliţişti au stabilit că în dimineaţa de 28.08.2010, în jurul orei 07.10,  ALEXANDRU-RADU H., de 22 ani, din comuna Lozna, judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria, pe D.J. 292,  în localitatea Broscăuţi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare pe un sector de drum ce urma o curbă la dreapta, pierde controlul autoturismului, pătrunde pe contrasens şi impactează autoutilitara marca Dacia, condusă regulamentar din sens opus, de  Ciprian D.
 

 După impact, ALEXANDRU-RADU H. abandonează autoturismul şi părăseşte locul accidentului fără încuviinţarea organelor de anchetă, revenind la locul faptei în jurul orei 08.30 şi motivând că a fugit pentru că intrase în panică.
 Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul lui ALEXANDRU-RADU H. rezultatul indicând o concentraţie de 0.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui Ciprian D. precum şi a lui Dumitru C., de 43 ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, pasager al autoutilitarei Dacia, ambii fiind transportaţi la Spitalul municipal Dorohoi, unde au primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.


"Faţă de  ALEXANDRU-RADU H. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a mai multor persoane, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat insp.pr. Daniela Darea, purtatorul de cuvant al IPJ Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
92

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
203

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
143

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...