A protestat in fantana, pentru ca sotia nu l-a ascultat!

S-a suparat ca nu are nici un cuvant de spus in fata sotiei si a decis sa protesteze! Dar nu oriunde si oricum, ci… in fantana!

Si pentru ca nu cumva consoarta sa creada ca se tine de glume, a taiat si funia pe care coborase. Isprava barbatului din Ungureni a creat panica in randul satenilor, pompierii chemati prin 112 straduindu-se sa il scoata teafar din fantana.

Dupa o cearta cu sotia, I.M., in varsta de 48 de ani, din Ungureni, judetul Botosani, s-a imbatat si a coborat in fantana din curtea locuintei, motivand ca o curata.

Imediat ce a ajuns jos, barbatul a refuzat sa mai iasa si a taiat funia pe care coborase. Pentru ca nici la rugamintile satenilor teribilistul nu a dat semne ca iese din fantana, sotia a sunat la 112, solicitand ajutor. In curtea celor doi au ajuns imediat politistii, pompierii si cadrele medicale.

Dupa mai bine de doua ore si jumatate a acceptat sa iasa, fara sa dea vreo explicatie. Pentru ca, dupa ce a fost scos la suprafata, ud si inghetat, a inceput iarasi scandalul, amenintandu-si sotia, politistii au dispus ca barbatul sa fie internat la Spitalul de Psihiatrie Botosani, pentru tratament de specialitate.

Anul trecut, tot pe fondul unor certuri cu sotia si al consumului de alcool, barbatul a incendiat depozitul de furaje din curtea proprie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
124

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
246

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
61

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...