A parasit locul accidentului, dar a revenit, pentru a fi transportat la spital!

A parasit locul accidentului, dar a revenit, pentru a fi transportat la spital!
A ajuns cu maşina în şanţ, a plecat de la locul accidentului, dar s-a întors peste două ore, pentru a fi transportat la spital! Şoferul, care băuse înainte de a se urca la volan, va fi cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, dar şi părăsirea locului accidentului!

În noaptea de 14 spre 15 august, în jurul orei 04.25, poliţiştii din comuna Roma au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe D.J. 296 s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia au rezultat victime omeneşti.

La faţa locului oamenii legii au identificat un autoturism marca Daewoo Matiz, prezentând  avarii, conducătorul auto părăsind locul producerii accidentului. Ulterior, după aproximativ 2 ore, acesta s-a prezentat la faţa locului, fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

"Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit că în noaptea de 14/15.08.2010, în jurul orei 04.20, în timp ce conducea autoturismul marca Daewoo Matiz pe D.J. 296, în afara localitatii Roma, H. VALENTIN-CONSTANTIN de 29 ani, din comuna Roma, judeţul Botoşani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pierde controlul direcţiei de mers şi impactează şantul din partea dreaptă a drumului, pe sensul său de mers", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
   
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de H. VALENTIN-CONSTANTIN se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de circulaţie din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, fără încuviinţarea organelor de poliţie, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
39

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
19

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
62

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...