A murit tatal lui Emil Boc

Tatal premierului Emil Boc, Ioan Boc, s-a stins din viata, marti seara. Acesta era internat la spitalul clinic de recuperare din Cluj, dupa ce in urma cu doua saptamani a suferit un accident cerebral.

Surse citate de Mediafax au declarat ca premierul este asteptat la Cluj-Napoca, insa nu se stie cand. Premierul avea programata marti la ora 20.00 o sedinta de Guvern pentru a discuta cu ministrii despre modificarile ce urmeaza a fi aduse Codului Fiscal.

Tatal premierului Emil Boc, in varsta de 87 de ani, a fost internat pe 13 decembrie la Cluj-Napoca. Emil Boc si-a anulat atunci programul oficial pentru a-i face o vizita. In urma bolii, tatal premierului comunica prin gesturi si a reusit chiar sa se ridice in picioare.

Ulterior, prim-ministrul a declarat ca tatal sau este in stare stabila si ca nu se asteapta la "minuni", ci eventual la progrese marunte. Acesta a spus ca "jumatate din vindecare tine de psihic si cealalta tine de medici".

Tatal premierului a mai fost internat si in noiembrie la Spitalul de Pneumologie din Cluj cu o afectiune pulmonara si a mai suferit in trecut doua atacuri cerebrale.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suceveni încarcerați în Penitenciarul Botoșani pentru infracțiuni la regimul rutier!

astăzi, 18:40

În cursul zilei de joi, 03.10.2024, ora 23 :00, un bărbat din sat Basarabi, comuna Preutești, jud Suceava a condus motociclul (moped) pe Dj 208 Dolheștii Mari, comuna Dolhești, județul Suce...

„Legenda Cetății Neamțului” se joacă două zile pe scena Teatrului „Vasilache”! (foto)

astăzi, 17:50

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Sute de botoșăneni sancționați de polițiști week-end-ul trecut!

astăzi, 17:15

În week-end-ul care a trecut, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la aproximativ 100 de evenimente, majoritatea sesizate pri...