A murit intr-un accident rutier la cateva secunde dupa ce postase pe Facebook: "Sa conduci si sa stai pe Facebook nu e sigur! Haha"

A murit intr-un accident rutier la cateva secunde dupa ce postase pe Facebook: "Sa conduci si sa stai pe Facebook nu e sigur! Haha"
Parintii fetei incearca, acum, sa faca opinia publica sa isi dea seama de pericolul care il reprezinta utilizarea retelelor sociale si a telefoanelor mobile, in timp ce conduci.

Taylor Sauer, o adolescenta care trimitea un mesaj sau intra pe retelele de socializare mai tot timpul pe durata navetei dintre universitatea ei din Utah si casa parintilor, aflata la patru ore distanta. Dar intr-o zi a facut o greseala care avea sa ii fie fatala.

Pe 14 ianuarie, la doar cateva secunde dupa ce a postat pe reteaua de socializare Facebook "Sa conduci si sa stai pe Facebook nu e sigur! Haha", fata a intrat intr-un camion cu o viteza de 140 de km/h, murind pe loc.

Acum, parintii ei incearca sa faca opinia publica sa isi dea seama de pericolul care il reprezinta utilizarea retelelor sociale si a telefoanelor mobile, in timp ce conduci. Ei au pornit o adevarat campanie media in SUA pentru a face cunoscut cazul fiicei lor, sperand ca in acest fel sa traga un semnal de alarma in randul adolescentilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
43

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
81

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
59

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...