A lovit un pieton beat, dar va fi cercetat si pentru conducerea microbuzului fara a detine licenta de transport persoane!

A lovit un pieton beat, dar va fi cercetat si pentru conducerea microbuzului fara a detine licenta de transport persoane!
Şofer ghinionist! Un botoşănean va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru nerespectarea regimului transportului rutier public, după ce microbuzul pe care acesta îl conducea a lovit un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Cu aceasta ocazie, poliţiştii au descoperit, însă, şi că şoferul microbuzului nu avea licenţă de transport persoane.

Duminică la amiază, ora 13:30, O. Claudiu, de 51 de ani, din localitatea Gorbăneşti, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un microbuz marca Fiat Ducato pe strada I.C.Bratianu din municipiul Botoşani, surprinde şi accidenteaza pe P. Costică, de 60 de ani, din municipiul Botoşani, care se afla pe partea dreaptă a direcţiei de mers, informează IPJ Botoşani.

Conducătorul auto a declarat că victima se afla oprită pe marginea părţii carosabile, pe partea dreaptă pe direcţia sa de mers, iar în momentul când a ajuns în dreptul său, aceasta ar fi încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.  
         
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui P. Costică, acesta fiind transportat la Spitalul Judetean Botosani pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto O. Claudiu a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării victimei a rezultat o concentraţie de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că O. Claudiu nu deţine licenţă de transport persoane.

În cauză s-au întocmit acte procedurale faţă de O. Claudiu pentru săvârşirea infracţiunilor de vatamare corporala din culpa şi nerespectarea regimului transportului rutier public, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
287

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
335

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
275

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...