A intrerupt energia electrica in casa politistului care ii luase permisul auto

A intrerupt energia electrica in casa politistului care ii luase permisul auto
Un angajat al unei firme de prestari servicii in domeniul energiei electrice, care a fost prins baut la volan, s-a razbunat pe politistul care i-a luat permisul auto, mergand la locuinta acestuia, unde a inlocuit contorul electric si a intrerupt furnizarea energiei electrice, informeaza agentia de stiri Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea, in noaptea de 29 spre 30 ianuarie un barbat in varsta de 39 ani, din municipiul Alexandria a fost prins baut la volanul unei autoutilitare, politistii stabilind ca avea o alcoolemie de 0,8 la mie.

"Suspectul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange si i-a fost intocmit dosar penal pentru ca a condus baut. La constatarea infractiunii, soferul a avut un comportament violent la adresa politistului, motiv pentru care pe numele acestuia a fost intocmit si un dosar penal pentru ultraj", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Conform acestuia, miercuri barbatul, care este angajat al unei firme de prestari servicii in domeniul energiei electrice, a mers la locuinta parintilor politistului care l-a sanctionat si a inlocuit contorul electric si a intrerupt alimentarea cu energie electrica a locuintei.

"Fara a intocmi documente justificative pentru inlocuirea contorului electric, suspectul i-a spus proprietarului imobilului ca i-a intrerupt energia electrica pe motiv ca fiul sau i-a ridicat permisul de conducere. Victima a depus o plangere penala in acest sens, urmand ca aceasta sa fie solutionata prin Parchet", a mai precizat purtatorul de cuvant al Politiei Teleorman.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
167

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
316

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
72

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...