A injunghiat un barbat, dupa care a sunat la 112!

Scene de coşmar la Săveni! În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 02.15, printr-un apel de urgenţă, o persoană necunoscută a sesizat că pe o stradă din apropierea Spitalului orăşenesc Săveni se află o persoană înjunghiată.

Poliţiştii deplasaţi de urgenţă la faţa locului au identificat pe strada Dr. Mihai Ciucă din oraşul Săveni pe I. Matei, de 35 de ani, din oraşul Săveni, care avea hainele murdare de sânge, precizând că a fost înjunghiat de către S. Romeo, din Săveni.

Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul orăşenesc Săveni, unde s-a stabilit că prezintă o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui drept.

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în jurul orei 02.00, în timp ce se aflau în incinta unui bar din oraşul Săveni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict mai vechi, între victimă şi suspect a avut loc o altercaţie care a continuat în afara barului. În momentul în care cei doi au ajuns pe carosabil, pe strada Dr. Mihai Ciucă, victima a fost lovită de către suspect cu un cuţit în zona umărului drept, fiindu-i provocată o plagă înjunghiată", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

La scurt timp, realizând gravitatea faptei, suspectul a apelat la 112, fără a-şi declina identitatea, solicitând intervenţia unei ambulanţe. Suspectul a fost identificat de către poliţişti şi condus la sediul Poliţiei oraşului Săveni, unde i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de cuţit în locuri publice.

În funcţie de poziţia procesuală a vicitmei şi de concluziile medico-legale, cercetările urmează a fi extinse şi cu privire la leziunile produse victimei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
102

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
436

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...