A început tăierea masivă a copacilor, în municipiul Botoşani! FOTO

Angajaţii Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement au început de astăzi o amplă acţiune de tăiere a copacilor uscaţi de pe raza municipiului Botoşani.

De dimineaţă au fost deja tăiaţi mai mulţi arbori de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea Şcolii nr. 10, pe străzile Griviţa şi Prieteniei.

Este vorba despre arbori bătrâni sau uscaţi, care reprezintă un real pericol atât pentru trecători, cât şi pentru participanţii la trafic.

În total, vor fi tăiaţi peste 100 de arbori, cei mai mulţi, 50 la număr, sunt de pe Bulevardul Mihai Eminescu, tăieri urmând a fi făcute şi pe Pietonalul Unirii şi pe strada Bucovina, dar şi în cartiere.

Primarul Ovidiu Portariuc susţine că sunt foarte mulţi arbori care s-au uscat ca urmare a lucrărilor de modernizare care au fost făcute de vechea administraţie.

Arborii care urmează a fi tăiaţi au fost deja marcaţi, existând toate avizele necesare de la comisia de tăiere a arborilor, respectiv de la Direcţia Silvică, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Direcţia Edilitare şi Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei.

În locul pomilor tăiaţi vor fi plantaţi tei.






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ajutoare de încălzire acordate de stat pentru locuitorii din Botoșani: Ce documente sunt necesare!

Monday, 7 October 2024

Începând cu 14 octombrie 2024, cererile și declarațiile pe propria răspundere vizând acordarea ajutorului de încălzire cu gaze naturale, energie electrică, combustibili so...

O unitate sanitară din Botoșani angajează medici: Lista locurilor de muncă vacante a AJOFM!

Monday, 7 October 2024

Se caută spre angajare un medic rezident și un medic specialist, absolvenți de studii universitare. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă. Oferta este ...

AJPIS Botoșani: Zeci de mii de lei pentru alocații și indemnizații vor intra în conturi începând de mâine!

Monday, 7 October 2024

54.137 beneficiari ai alocațiilor de stat pentru copii și ai indemnizațiilor pentru creșterea copiilor vor încasa, în total, 35.104.396 de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei ca...