A inceput scoala: Emotii, bobocei, flori si festivitate cu autoritati! FOTO

A inceput scoala: Emotii, bobocei, flori si festivitate cu autoritati! FOTO
Clopotelul a sunat, luni, si in scolile botosanene, cei mai emotionati fiind copiii care au pasit pentru prima data pragul scolii in clasa pregatitoare sau in clasa I.

Insotiti de parinti, frati, surori, boboceii, "inarmati" cu flori pentru doamnele invatatoare, au asteptat cu nerabdare, dar si cu mari emotii, sa isi cunoasca noii colegi, precum si pe cele sau cei care le vor indruma pasii in viata in urmatorii patru ani.

Cu emotii au pasit in noul an scolar si cei care sunt in primul an de liceu si care, de astazi, incep o noua etapa din viata lor.

Pentru ceilalti, prima zi de scoala a fost un bun prilej de a povesti cum si-au petrecut vacanta,  multi dintre liceeni preferand dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar sa de intalneasca cu colegii la o terasa, la un suc.

La toate scolile din judetul Botosani, festivitatea a inceput la ora 09.00, in municipiul Botosani, alaturi de cadrele didactice, elevi si parinti fiind si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, dar si autoritati locale si judetene.

Inspectoraul scolar general Mihaela Hunca, insotita de primarul Ovidiu Portariuc, au fost la festivitatea de deschidere a anului scolar 2012-2013 la Colegiul Economic "Octav Onicescu", dupa care au mers la Scoala nr. 7 din municipiu si la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi".





Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, alaturi de viceprimarul Viorel Iliuta si de Catalina Lupascu, inspectorul general adjunct al ISJ, au fost la festivitatea de deschidere de la Colegiul National "Mihai Eminescu", prefectul Adrian Constantinescu a fost la Colegiul National "A.T. Laurian", dupa care a mai mers in cateva unitati de invatamant, in timp de subprefectul Sebastian Tocariu a mers la Scoala nr. 11.






 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
182

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...