A inceput procesul functionarului de la Primarie, judecat pentru trafic de influenta!

A inceput procesul functionarului de la Primarie, judecat pentru trafic de influenta!
Joi a avut loc primul termen al procesului in care Iulian Chelariu, care lucra la compartimentul cadastru din cadrul Primariei Botosani, este judecat pentru trafic de influenta.

Magistratii Tribunalului Botosani au stabilit un nou termen pentru data de 22 martie, pentru citarea partii vatamate.

“Amână judecarea cauzei şi fixează termen la data de 22 martie 2012, pentru când inculpatul primeşte termen în cunoştinţă şi se citează, în calitate de parte vătămată, Ş.L.", se arata pe site-ul Tribunalului Botosani.

Iulian Chelariu a fost prins in flagrant la sfarsitul anului trecut in timp ce lua mita 100 de euro pentru a-i facilita unei femei obtinerea unei locuinte ANL.

Pe data de 23 decembrie, Chelariu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, fiind acuzat de trafic de influenta.

Procurorii au luat decizia de a-l cerceta in stare de libertate, tinand cont de faptul ca este unicul intretinator al familiei, are doi copii in intretinere, si atat el cat si sotia au probleme de sanatate.

El a fost suspendat din functia detinuta in cadrul Primariei Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
605

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
81

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
83

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...