A inceput anul la spital: S-a izbit cu masina intr-un cap de pod!

A inceput anul la spital: S-a izbit cu masina intr-un cap de pod!
A petrecut de Revelion, apoi s-a urcat la volan! Drumul s-a terminat mult prea repede, barbatul rasturnandu-se cu masina, dupa ce mai intai s-a izbit intr-un cap de pod.

În dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2012, în jurul orei 06.00, în timp ce conducea un autoturism  pe DN 29 C, dinspre localitatea Cândeşti către localitatea Mihăileni, C. Paul Gabriel, de 25 de ani, din oraşul Siret, judeţul Suceava, în afara localităţii, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, împrejurare în care a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un cap de pod, dupa care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
41

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
123

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
546

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...