(A) Grant pentru capital de lucru

(A) Grant pentru capital de lucru

SC Simetrix Business Software SRL anunță începerea proiectului „Grant pentru capital de lucru”, proiect nr. 4006 înscris în cadrul apelului ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor, IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”.

Proiectul se va desfășura pentru o perioadă de maxim 1 an de la data semnării contractului cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului IAŞI, respectiv de la 17.12.2020.

Obiectul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, măsură implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile în contextul crizei provocate de COVID-19.

Rezultatele așteptate din implementarea proiectului sunt menţinerea locurilor de muncă existente la momentul înscrierii precum şi a activităţii pe o perioadă de minim 6 luni de la obţinerea finanţării.

Valoarea totală a proiectului este de 834813,75 Lei, din care grant de 725925,00 Lei și cofinanțare de 108888,75 Lei.

Proiect cofinanțat din Fondul European De Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate.

Date de contact: Simetrix Business Software SRL, Cătămărești-Deal, Str. Mihai Eminescu, nr. 85, comuna Mihai Eminescu, județ Botoșani, telefon: 0231507060, e-mail: office@sbsoft.ro.

(A).

 

Spune-ne opinia ta