A furat o vaca, pe care apoi a abandonat-o pe camp!

In vremuri de criza, tinerii se folosesc de orice mijloace pentru a-si asigura un trai fara griji.

Un baiat de doar 18 ani, din comuna Vlasinesti, s-a gandt ca va avea cu ce trai linistit o perioada de timp daca fura o vaca din curtea unui gospodar.

Fapta sa a fost repede descoperita, prejudiciul recuperat, iar tanarul cercetat de politisti. In dimineata zilei de 12 februarie 2009, ora 04.44, printr-un apel de urgenta, un localnic din comuna Vlasinesti a solicitat interventia politistilor intrucat a constatat ca dintr-o anexa a locuintei i-a fost sustrasa o bovina.

Cercetarile efectuate au condus la identificarea cu operativitate a suspectului in persoana numitului M. Andrei, de 18 ani, domiciliat in satul Miron Costin, comuna Vlasinesti, judetul Botosani, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Totodata, politistii au reusit si recuperarea bovinei, pe care suspectul a abandonat-o pe un camp, dupa comiterea faptei.

Fata de suspect se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii d furt calificat, cauza urmand a fi solutionata procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...