A furat o poseta, dar nu a indraznit sa ia toti banii!

Un elev a furat o poşetă în care se aflau peste 600 de lei, dar nu a furat decât 260 de lei, după care a aruncat poşeta, cu restul de bani!

Duminică, în jurul orei 13:45, printr-un apel de urgenţă, poliţiştii dorohoieni au fost solicitaţi să intervină la un bloc din localitate, unde un tânăr a sustras poşeta unei femei. Primele cercetări efectuate de către echipa operativă deplasată de urgenţă la faţa locului au stabilit că în jurul orei 13.15, P. Zenovea s-a deplasat în vizită la fiica sa, care locuieşte într-un bloc de pe strada Duzilor.

"Când a ajuns la parterul blocului, femeia s-a oprit pentru a-şi descheia fermoarul de la ghete, împrejurare în care a lăsat poşeta din mână. În acelaşi moment, în scara blocului a intrat un tânăr care, profitând de neatenţia părţii vătămate, i-a sustras poşeta în care se afla suma de 654 lei şi actele personale de identitate, precum şi ale nepoţilor săi", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti, poşeta a fost gasita ulterior la parterul unui bloc pe Aleea Ghiocelului, din municipiul Dorohoi. Procedându-se la verificarea conţinutului acesteia, în prezenţa părţii vătămate, s-a constatat că lipsea suma de 260 lei, actele de identitate şi diferenţa de bani fiind găsite în interiorul poşetei.

Cercetările efectuate în cauză de către poliţiştii dorohoieni au condus, în cursul zilei de ieri, la identificarea suspectului, în persoana unui minor în vârstă de 15 ani, din comuna Ibǎneşti, judeţul Botoşani, elev la un liceu din municipiul Dorohoi.

Faţă de minor au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă de vreme rea: Cod galben în toată țara, inclusiv în județul Botoșani!

astăzi, 10:17

În intervalul 29 septembrie, ora 10:00, 30 septembrie, ora 22:00, meteorologii anunță vreme rea. A fost emis un cod galben valabil în toată țara. În intervalul menționat, ave...

Poliția în alertă: Minoră din Botoșani dispărută de acasă de două săptămâni!

astăzi, 10:07

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 17 ani, din municipiul Botoșani, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a părăsit domiciliul,...

Juniorii din fotbal se întrec în acest weekend la Cupa Municipiului Dorohoi! (foto)

astăzi, 09:49

Iubitorii fotbalului sunt așteptați, în acest weekend, la Baza Sportivă 1 Mai, pe terenul sintetic. Meciurile încep de vineri, 27 septembrie, de la ora 15:30, când vor juca la ...