A furat mașina plină cu varză, pe care un sucevean îl rugase să o păzească. Cum l-au găsit polițiștii pe botoșăneanul de 22 de ani!

Un sucevean l-a rugat pe un tânăr din Botoșani să îi păzească mașina plină cu varză. Numai că afacerea i-a făcut cu ochiul tânărului, astfel că botoșăneanul, beat și fără permis de conducere, a furat varza cu tot cu mașină. Nu a mers mult, pentru că...

A furat mașina plină cu varză, pe care un sucevean îl rugase să o păzească. Cum l-au găsit polițiștii pe botoșăneanul de 22 de ani!
În cursul nopții de miercuri spre joi, la ora 2.00, Poliția Orașului Salcea a fost sesizată prin 112 despre faptul că, pe DN 29, în comuna Dumbrăveni, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat pe DN 29 o autoutilitară răsturnată în afara părţii carosabile și pe conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din județul Botoşani. 

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoutilitara aparține unui bărbat de 49 de ani din oraşul Milișăuţi.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
       
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, lăsat de proprietar să păzească autoutilitara încărcată cu varză pentru comercializare într-o piață din Cartierul Burdujeni, a sustras-o fără acordul acestuia și a condus-o pe DN 29, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă, ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
19

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
41

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...