A fost batut pe strada, dar a ajuns sa fie cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri!

A fost batut pe strada, dar a ajuns sa fie cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri!


arhiva

Zi extrem de agitată pentru un botoşănean de 21 de ani! După ce prietena lui a chemat Ambulanţa pentru că tânărul fusese agresat în plină stradă, acesta a devenit la rândul său agresiv faţă de asistenta venită să îi acorde primul ajutor. 

În ziua de 5 august, poliţiştii botoşăneni s-au deplasat la Spitalul Judeţean Botoşani pentru a interveni şi dispune măsuri legale faţă de o persoană care se manifesta violent şi provoca scandal în incinta unităţii medicale.

Din verificările efectuate s-a stabilit că în cursul zilei de ieri F. Dumitru, de 21 de ani, din municipiul Botoşani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost agresat de mai mulţi  tineri, în timp ce se afla pe strada Viilor din municipiu.

Din acest motiv prietena sa a solicitat intervenţia ambulanţei, tânărul fiind condus la  Spitalul Judeţean Botoşani pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale. În sediul unităţii medicale acesta a început să se manifeste agresiv faţă de asistenta de serviciu de pe ambulanţă, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru ca F. Dumitru să înceteze comportamentul violent.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice  urmând a se propune soluţie procedurală, informeaza IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
374

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
335

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
322

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....