A fost aprobat bugetul la Nova Apaserv! Ce se întâmplă cu salariile angajaţilor

Adunarea Generală a Acţionarilor de la societatea Nova Apaserv a aprobat în şedinţa de săptămâna aceasta bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs.

În ceea ce priveşte cheltuielile de personal, AGA nu a fost de accord cu majorările salariale cerute de o parte dintre directorii operatorului de apă, astfel că aceştia vor încasa aceeaşi leafă ca şi până acum.

Referitor la salariile angajaţilor, până la finalul anului acestea vor creşte dar cu un procent destul de mic.

“Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat bugetul în şedinţa de săptămâna aceasta, mai puţin acea prevedere cu măririle salariale la mangeri. La angajaţi, au o creştere de 2 şi ceva la sută, dar sunt nişte calcule făcute la nivelul bugetului din 2013. Este o creştere, dar nesemnificativă. Este o creştere anuală şi legea dă voie să se facă cotrecţii la inflaţie", a precizat Gheorghe Sorescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Cât priveşte achiziţiile pe care intenţionează să le facă Nova Apaserv în acest an şi care au fost criticate de unii consilierii judeţeni, sumele au fost aprobate de AGA.

“Programul lor de achiziţii a rămas aşa cum au fost prezentate datele şi în Consiliul Judeţean, cu precizarea că vor urma licitaţii, oferte şi în mod concret sumele vor fi stabilite în urma unor licitaţii", a specificat Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...

Șofer beat urmărit prin oraș de un polițist aflat în timpul liber!

astăzi, 17:00

Sâmbătă la amiază, șeful Biroului de Ordine Publică, comisar șef de poliție Stărică Ionuț, din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, aflat în timpul liber, a observat în...

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...