A demisionat pentru ca Antena 3 nu a lasat-o sa modereze un interviu cu Basescu!

A demisionat pentru ca Antena 3 nu a lasat-o sa modereze un interviu cu Basescu!
Sorina Matei, una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din trustul Intact, a demisionat. Motivul? Opoziţia conducerii postului Antena 3 de a realiza un interviu cu Traian Băsescu, scrie ImpactNews.

După ce duminică Şeful Statului a acordat un interviu în exclusivitate TVR-ului, posturile Realitatea TV şi Antena3 au solicitat la rândul lor interviuri cu Traian Băsescu.

Preşedintele a pus însă nişte condiţii ambelor posturi de ştiri. În cazul Antena3, acesta a cerut ca moderator să fie Sorina Matei, reporterul acreditat la Cotroceni, după cum scrie impactnews.

Potrivit aceleiasi surse, Mihai Gâdea, directorul postului Antena3, nu a fost de acord cu condiţiile puse de Traian Băsescu, motiv pentru care interviul nu a mai avut loc.

Ca urmare, Sorina Matei a demisionat de la postul de televiziune.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
308

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
341

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
284

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...