A comis un accident rutier în timp ce încerca să scape de polițiști!

A comis un accident rutier în timp ce încerca să scape de polițiști!
Aventuri la 22 de ani, în toiul nopții și cu alcool "la bord"! A ignorat semnalele polițiștilor, însă imediat după aceea a intrat cu mașina într-un indicator rutier, de unde a ricoşat în două autoturisme parcate regulamentar!

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.35, un echipaj de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism având aplicate numere de înmatriculare străine, care rula pe strada Împărat Traian, având o deplasare sinuoasă.

Conducătorul  autoturismului a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi deplasarea către intersecţia cu strada Octav Onicescu, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un indicator rutier, de unde a ricoşat în două autoturisme parcate regulamentar pe strada Împărat Traian.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui V. Iulian Sorin, de 22 ani, din municipiul Botoşani.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
37

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
37

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
267

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...